freelance webdesigner checkt code

Op zoek naar freelance webdesigner?

Zoek je een professionele webdesigner en/of digitale allrounder die op freelance basis wil werken voor jouw ICT-bedrijf, webdesignbureau, reclamebureau, internetbureau of advertentiebedrijf? Of ben je zaakvoerder van je eigen bedrijf of KMO?

Zoek dan niet verder! 

Met mijn jarenlange werkervaring en mijn expertise op het gebied van WordPress en de Adobe Cloud programma’s vorm ik een waardevolle aanvulling op jouw organisatie. Waar mogelijk neem ik werk uit handen en ontwerp ik onder jouw bedrijfsnaam websites of verzorg ik de grafische vormgeving voor jou of jouw klanten.

Expertise

Als freelance webdesigner onderscheid ik me door mijn expertise op het gebied van WordPress en inbound marketing. Daarnaast heb ik een gedegen basiskennis van de meest gangbare code taal die bij het bouwen van website gebruikt worden. Ook heb ik een zeer uitgebreide kennis van alle Adobe programma’s, Windows365, Google, SEO,… .

White Label

Als freelance webdesigner werk ik in opdracht van jouw bedrijf en dus ook onder jouw bedrijfsnaam. Je zal dus nergens een vermelding van mij zien, tenzij we dit anders onderling afspreken. De factuur die wordt verzonden na het verrichten van de werkzaamheden, daar zal natuurlijk mijn gegevens opstaan.

Uurtje factuurtje

Als freelancer bied ik mijn diensten aan tegen een gunstig uurtarief. Mijn gangbare uurtarief is € 65,- per uur voor freelance werk. Uiteraard is het ook mogelijk om een compleet project uit te besteden. Hiervoor wordt in goed overleg een vaste projectprijs opgemaakt en in een offerte gegoten, zodat we beide alle afspraken kennen.

Werken op locatie

Als freelancer kan ik vanuit mijn eigen kantoor in Neerijse, Vlaams Brabant werken, maar dit kan ook bij jou op locatie. In mijn werk als freelance webdesigner ben ik erg flexibel wat betreft locatie en werktijden. Af en toe face to face samenwerken aan een project, kan alles sneller en duidelijker laten verlopen.

Contact

Wil je mij inhuren als freelance webdesigner en/of digitale allrounder voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via [email protected] of bel me op 0471 867 004 ( WhatsApp kan ook ! ).

Lees ook waar je op moet letten bij het kiezen van een freelance webdesigner.