Skip links

wekreate

wekreate Digitale Partner

Genereer meer bezoekers, leads én verkopen met Inbound Marketing. Geef je onderneming en marketingstrategie een boost met deze moderne en schaalbare aanpak!

Mensen hebben genoeg van ongevraagde reclame: ze zappen weg bij het zien van reclame op TV, installeren adblockers om advertenties te weren en laten (spam) e-mails ongeopend in hun inbox staan.

Je toekomstige klanten verwachten professioneel advies op het moment dat zij het nodig hebben en ernaar zoeken. Net als jij nu!

Een mooie goedwerkende website of webshop is één zaak maar deze moet natuurlijk ook bezoekers aantrekken, klanten naar je zaak brengen, omzet genereren of nieuwe leden voor je vereniging opleveren. Je website moet dus eerst en vooral gevonden worden via zoekmachines en Google in het bijzonder.

Naast on-page SEO en off-page SEO is er ook technische SEO nodig. Laden de pagina’s snel, bevatten de afbeeldingen en teksten de juiste kernwoorden, zijn de teksten correct gestructureerd, …

 

CRM helpt in jouw bedrijf je klantcontacten te optimaliseren. Zo kun je streven naar een klantgerichte aanpak qua werkwijze. Dankzij CRM kan je je werkwijze en plan van aanpak afstemmen op de eisen en wensen van je individuele klant. 

Het doel is de klanttevredenheid te verhogen en specifiek in te spelen op de noden van jouw klanten met als gevolg hogere omzet tegen lagere kosten. 

Als CRM specialisten, helpen we je graag met advies en het implementeren van een Customer Relationship Management oplossing.

Klant

Persoonlijk project

Rol

Zaakvoerder

Datum

Maart 2022

Categorie

UI Design, Development, Webdesign, Inbound Marketing, SEO

wekreate is een concept van BartG.be

Professioneel
Betaalbaar

Voor grotere projecten werk ik steeds onder wekreate. Dit is een samenwerkende vennootschap van verschillende freelancers. Zo staan we garant voor een goede opvolgingen van elk aspect van een project.

De persoonlijke en professionele touch die je krijgt bij het werken via mij op freelance basis, die blijft natuurlijk bestaan.

316
PROJECTEN
13
FREELANCERS
227
TEVREDEN KLANTEN
113
CONSULTATIES
Explore
Drag